Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (7.78 secunde)
In rest, criticile lui Sorin Oprescu si ale lui Antonie Iorgovan, insotite de fluieraturi si huiduieli, discursuri fara audienta ale celorlalti candidati, autocritica si tonul moralizator ale lui Ion Iliescu, coada la vot si fotografiile din istoria PSD au fost ingredientele Congresului extraordinar.
In cadrul "instructajului", Ion Iliescu l-a sfatuit pe Marian Vanghelie sa evite sa se mai exprime in public pentru ca, lipsit de pregatire intelectuala, nu stie sa vorbeasca.
Geoana a mai spus ca in BPN au existat discutii privind "anvergura" modificarii Constitutiei, el raspunzand unei intrebari legate de rezervele pe care presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, le formulase fata de propunerea de modificare a legii fundamentale.
Iliescu ataca dur grupul de la Cluj Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a criticat ieri pe Ioan Rus si pe Vasile Dancu, transmite www.mediafax.ro.
PSD are o problema de imagine prin retragerile lui Nastase si Iliescu, zice Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia.
Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a declarat la Realitatea FM ca, desi puterea avea majoritatea in Curtea Constitutionala, "magistratii mai judeca si cu mintea proprie".
Si a reusit din 1990 pana in 2004, iar din 2006 a reusit din nou.Recent, Ion Iliescu a dat o declaratie elocventa. ... Iliescu spune clar ca PSD trebuie sa impiedice unitatea dreptei. ... Ion Iliescu a spus-o foarte clar. ... Revin la declaratia lui Ion Iliescu.
Iliescu: ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma intr-un interviu pentru revista VIP, ca actualul sef al statului nu este capabil sa se detaseze de sentimente personale, mentionand ca suspendarea acestuia de catre Parlament a fost o greseala, insa Traian Basescu a ramas "cu ranchiuna in suflet".
Iliescu:
Iliescu, despre declaratiile lui Geoana:
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, marti, ca discursul Regelui Mihai din Parlament a fost unul constructiv si util, apreciind ca punerea in aplicare a mesajului fostului suveran tine de maturitatea societatii si a clasei politice.
Iliescu: ... Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat, vineri, la RTV, ca nu au aparut din vara pana acum motive care sa justifice declansarea unei noi proceduri de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
Intoarcerea lui Iliescu la partid a turnat gaz peste foc. ... Totusi, daca Iliescu nu ar fi revendicat pozitia nr.1, lucrurile ar fi mers mai neted. ... PSD nu poate renunta la Iliescu, pentru ca zestrea de voturi, 15-20%, o aduce el singur.
De la inceput, anul 2005 a insemnat pentru liderii lui, de fapt, chestiunea Iliescu. ... Pesedistii au zis „nu il mai vrem pe Iliescu“, „e momentul schimbarii“. ... A pierdut Iliescu, care a fost trimis la pensie… Ce a rezultat din congres se vede acum.
De la inceput, anul 2005 a insemnat pentru liderii lui, de fapt, chestiunea Iliescu. ... Pesedistii au zis „nu il mai vrem pe Iliescu“, „e momentul schimbarii“. ... A pierdut Iliescu, care a fost trimis la pensie… Ce a rezultat din congres se vede acum.
Povestile cum ca Iliescu isi face singur partid nu se mai aud. ... Insa, apropiati de-ai lui Iliescu, dar si dusmani ai acestuia, sustin ca proiectul „Tatucului” ramane in picioare.
A reusit prima lovitura la congres, cand coalitia anti-Iliescu l-a desemnat pe el drept candidat menit sa il sfideze pe parintele fondator. ... Ramanea de vazut care va fi reactia lui Iliescu. Iliescu a intrat intr-un razboi de uzura, amenintand ca paraseste partidul, criticand deciziile liderilor, mustacind pe culoare.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
google-analytics.com